| by brfadmin | No comments

Information nytt passagesystem

Det nya passagesystemet är nu färdiginstallerat och fungerar som det ska. Alla boende ska ha fått 3 nyckelbrickor utdelade till sig, kontakta styrelsen om du saknar bricka eller om något inte fungerar. Kvittensen som var med kan ni behålla, all info om brickorna finns i ett system. Tappar ni bort nyckelbrickan är det viktigt att ni direkt felanmäler det till SBC (se information om felanmälan) så de kan blockera nyckelbrickan i systemet.

Vi kommer inom ca. 2 veckor att ta bort alla koder som är i systemet nu, då går det endast att öppna dörren med bricka eller nyckel. Detta för att öka säkerheten i våra trapphus. Porttelefonen går direkt till det telefonnummer ni har anmält, man svarar och trycker sen på siffran ”5” på sin telefon för att låsa upp dörren. Släpp endast in personer som ni vet har anledning att vara i huset, så som leverantörer och bekanta.

De som inte har skickat sina telefonnummer för porttelefoni får gärna göra det. Skicka de nummer ni vill ha inlagda via mail till styrelsen@folkbyggen.se. Skriv med för- och efternamn, telefonnummer samt lägenhetsnummer (nummer 1-132, ej lantmäteriets ex. 1201).