| by brfadmin | No comments

Obligatorisk Ventilationskontroll

Kiwa Sweden AB kommer utföra en obligatorisk ventilationskontroll i samtliga lägenheter i vår förening. Det kommer ske mellan 20 sep – 22 sep beroende på vilket hus ni bor i. Alla boende ska ha fått information i sitt brevinkast från Kiwa. Vänligen samarbeta med Kiwa se till att de får åtkomst till ventilationsdonen i er lägenhet.

Är ni inte hemma kan lägga en nyckel till er lägenhet i en nyckelpåse märkt med trappuppgång och lägenhetsnummer (står på ytterdörren, ej det 4-siffriga). Kan lämnas till besiktningsmannen utanför uppgång A på ert hus den dagen ert hus ska besiktas mellan 0730-0800.

Är ni inte hemma den dagen heller, ta gärna kontakt med styrelsen via mail: styrelsen@folkbyggen.se så kan ni lämna nyckel till oss i förhand så de får åtkomst till er lägenhet.

Frågor om besiktning kan ställas till Jörn Damberg, Kiwa Sweden AB: 0706-889790