| by brfadmin | No comments

Portkoder tas bort – planerat byte av nycklar till ytterdörrar

Från och med idag (22/3) tas samtliga portkoder bort från passagesystemet. Detta görs för att öka säkerheten i våra hus och undvika att obehöriga personer kan ta sig in. Alla boende ska ha fått nyckelbrickor utdelade till sig som kan användas för att öppna dörrarna.

Styrelsen har även beslutat att byta ut låset på samtliga ytterdörrar. Nycklarna till ytterdörrarna kommer inte att delas ut till boende. Framöver är det alltså endast nyckelbrickan som kan användas för att öppna ytterdörrarna. Nycklarna som används idag kommer fortfarande fungera för källardörrar samt för sopnedkast.

De som fortfarande inte har anmält sitt telefonnummer för porttelefoni får gärna göra det genom att maila lägenhetsnummer, för- och efternamn samt telefonnummer till styrelsen@folkbyggen.se